2013. december 27., péntek

Készítsünk animációt, tegyük fel a Youtube-ra és keressünk pénzt vele!

Már korábban is hallottam róla, hogy a YouTube-ra feltöltött saját videók nézettsége után - ha előzetesen szerződést kötöttünk - pénzt kaphatunk (akárcsak a Google blogszolgáltatásában létrehozott blogok - mint amilyen ez is - nézettsége/látogatottsága után).

Arra gondoltam, hogy ha videófelvételeket (egyelőre) nem is, de saját készítésű animációkat szívesen feltennék (majd, a jövőben) a YouTube-ra, hátha megnézik páran, és kapok érte pénzt.

Úgy gondoltam, hogy szöveg nélküli, poénos(nak szánt) animációkat kellene majd készítenem, hogy az is megértse, aki nem beszél magyarul.

Elsőként valamilyen könnyen kezelhető, egyszerű animációkészítő programot kerestem a neten (amelynek a használatát még akár én is meg tudom tanulni). Rá is találtam egy nagyon könnyen használható kis programra, ez a Pivot Animator, amit az alábbi linken lehet letölteni:

http://pivotanimator.net/

Próbaként az alábbi animációt készítettem ezzel a programmal (ettől azért hosszabbakat és poénosabbakat szánok a YouTube-ra, de kezdetnek megteszi ez is).

Sok sikert mindenkinek (köztük magamnak is) a YouTube-bal való pénzkereséshez!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése